Een leuk kerstcadeautje?

Ben je op zoek naar een leuk kerstcadeautje voor je partner, vriend(in), dochter/ zoon ? Wat dacht je van een gepersonaliseerde cadeaubon van Molenhuisje van Kwabeek. Je kan kiezen voor een waardebon of je kan er voor opteren je eigen arrangement samen te stellen... Nieuwsgierig? Stuur ons een mailtje !

Romantisch arrangement

Verras je partner met een heerlijk avondje romantiek ! Wat dacht je van een beek verlicht met kaarsjes, een lekker hapje bij de haard, een p

Ambachtelijk broodbakken

Naar gewoonte wordt er hier steeds op de tweede maandag van de maand brood gebakken in het bakkersoventje. Heerlijk ! Wat knap én bewonderenswaardig dat de leden van het Velpeleven dit terug op de kaart hebben gezet. Is echt een gezellige bedoening. Rond 19u wordt de oven aangestoken, ongeveer 3 uur later zijn de broden klaar. In tussentijd wordt er vaak een glaasje gedronken. Als de temperatuur het toelaat, gebeurt dit buiten, bij temperaturen zoals gisteren verkiezen ze zich terug te trekken in hun hoveniershuisje... Maar ik durf er voor wedden dat je steeds welkom ben voor wat uitleg of misschien zelfs wel een borreltje... ;-)

Zilverreiger in de beek !

Mooie ochtend ! Het is aan het sneeuwen, alles wordt langzaamaan wit én daarbovenop nog eens een zilverreiger in de beek !

Nieuwe toegang voor Sinterklaas !

De sint vond dat het tijd was voor een fatsoenlijke toegang en heeft Gijsens de opdracht gegeven een schouw en houtkachel te plaatsen. Zie h

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons

Molenhuisje van Kwabeek /Kwabeekstraat  3, 3370 Vertrijk/Tel: +32 496 87 68 48